HOE WERKT HET?

LOTENTREKKING WINNAARS!

Hoi hoi, denk je dat je een winnend lot hebt? Controleer dan de kleur, de kleine letters en cijfers boven het grote getal. Als je lot precies hetzelfde is, stuur ons dan een foto van je lot. We nemen dan morgen contact met je op. 

De prijzen worden uiterlijk voor 4 februari bij jou thuis afgeleverd.

BEZOEK ONZE SOCIAL MEDIA VOOR UPDATES!

HOE WERKT HET?

Zie hieronder de stappen om te zien hoe het verzamelen in werking gaat

Zwerfboom

Vind je een kerstboom op straat? Laat een kerstboom niet zomaar liggen!

Inleveren

Lever je kerstboom in bij een van onze pop up locaties. Voor elke kerstboom die jij komt inleveren krijg je een lootje en een sticker.

Sparen

Een volle spaarkaart met stickers kan je inleveren bij een van onze aangesloten ondernemers of je kan hem inwisselen voor een VVV bon van 5 EURO!

Grofvuil

Kom je op straat grofvuil tegen?! Maak dan een melding via deze link: klik hier, en stuur ons het bevestigingsmailtje door! Voor elke melding ontvang je een lootje!

Loterij

Met de lootjes die je aan het eind gespaard hebt maak je kans op geweldige prijzen! Bewaar al je lootjes tot de trekking!

Contact

Wil je ons iets vragen? Stuur ons een bericht via Whatsapp of Facebook messenger! Je kunt ook je meldingen voor grofvuil via deze weg door-sturen.

INLEVERPUNTEN EN OPENINGSTIJDEN

Van dinsdag 27 december t/m 7 januari van 11:00 tot 17:00

31 december en 1 januari gesloten

Klik op de locatie afbeelding om het via GOOGLE MAPS te bekijken

VOLLE SPAARKAART?

Heb je een volle spaarkaart? Vanaf 3 januari kun je deze spaarkaart inruilen voor een VVV-bon ter waarde van 5 euro bij een van onze inzamellocaties! Als je toevallig nog een volle spaarkaart vindt na afloop van het project, stuur ons dan een WhatsApp-berichtje, en dan sturen we je een digitale VVV-bon toe!

VERZILVERLOCATIES SPAARKAARTEN

Vanwege beleid en regelgeving mogen de spaarkaarten helaas niet worden ingewisseld voor contant geld. Ook niet als wisselgeld. Het bedrag van 5 euro moet volledig besteed worden.

 

TOT TREKKING VAN DE LOTERIJ!

PRIJZEN

Zie hieronder alle prijzen die er gewonnen kunnen worden.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door:

© 2023 A TIGITAL.MEDIA WEBSITE. ALL RIGHTS RESERVED.